U bevindt zich op: Home > Wonen en ondernemen > Sport en cultuur > Sport

Sport

 • Combinatiefuncties/buurtsportcoach

  In Schoonhoven is een formele samenwerking tot stand gebracht met de Combinatiefunctie Sport. Hierbij wordt de jeugd tot 18 jaar gemotiveerd om actief te gaan sporten en bewegen of kennis te maken met sport. Alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs werken hieraan mee.
   

  Lees verder
 • Zwembad 't Wilgerak

  Langs de dijk in Schoonhoven ter hoogte van Willige Langerak ligt het openlucht zwembad 't Wilgerak. Het zwembad beschikt over drie fraaie buitenbaden, is ruim opgezet met een aparte ruimte voor gezinnen met jonge kinderen en heeft een grote speel- en zonneweide. Door het goede overzicht en de routing kan ‘t Wilgerak gezien worden als één van de modernste en veiligste buitenbaden in Nederland.

  Lees verder
 • Sportloket Belastingdienst

  De Belastingdienst wil bestuurders van sportverenigingen, trainers en individuele sporters helpen op het gebied van fiscale regelgeving. Daarom heeft de Belastingdienst een sportloket opgericht: haaglandensportloket@belastingdienst.nl. Dit is een e-mailadres waar u terecht kunt met fiscale vragen en waar u informatie kunt opvragen over andere diensten van de Belastingdienst. 

  Lees verder
 • Sportnota

  Het beleid van de gemeente Schoonhoven op het gebied van sport is vastgelegd in de beleidsnota sport.

Menu