U bevindt zich op: Home > Over Schoonhoven > Trouwen in Schoonhoven

Trouwen in Schoonhoven

 • Trouwen in Schoonhoven

  De zilverstad met in het historische centrum het oude stadhuis uit 1452 is een prachtige locatie om de mooiste dag van uw leven te beleven. In de intieme, klassieke raadzaal vinden de huwelijksvoltrekkingen plaats. Ook wanneer u niet in Schoonhoven woont, kunt u hier trouwen.

  Lees verder
 • Belangrijke informatie

  Hier vindt u allerlei belangrijke informatie over de trouwdatum, ondertrouw, getuigen, huwelijkse voorwaarden, naamvoering en parkeergelegenheid. Ook vindt u hier waar u terecht kunt voor meer informatie.

  Lees verder
 • Gastvrouwen

  De gastvrouw zorgt dat alles goed verloopt tijdens de huwelijksceremonie. Zij heet u welkom en zorgt dat de trouwambtenaar zijn of haar werk goed uit kan voeren. Hieronder krijgt u een indruk van onze gastvrouwen.
  Lees verder
 • Buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand

  De (buitengewoon) ambtenaar burgerlijke stand is degene die de huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie uitvoert. Schoonhoven heeft verschillende (buitengewoon) ambtenaren burgerlijke stand Hieronder stellen vijf van deze ambtenaren zich aan u voor.
  Lees verder
 • Foto's trouwlocaties

  Hieronder vindt u foto's van de officiële trouwlocaties in Schoonhoven: Het stadhuis, het Nederlands Zilvermuseum, de Remonstrantse kerk, partyjacht Thalassa van rederij Arena en Springer Boven.

  Lees verder
 • Foto's trouwen in Schoonhoven

  Hieronder vindt u een foto-impressie van trouwen in Schoonhoven. Alle trouwfoto's zijn beschikbaar gesteld door Fotostudio Hans Breuer in Schoonhoven. 

  Lees verder