U bevindt zich op: Home > Actueel > Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

 • Vervanging riolering Bergambachterstraat westzijde

  (04-04-2014)

  Op maandag 14 april wordt gestart met het vervangen van de riolering in de Bergambachterstraat westzijde. Dat is het gedeelte van de Bergambachterstraat tussen de Copernicussingel en de Beneluxlaan.

  Nadat de riolering is vervangen wordt tevens de openbare ruimte opgehoogd en wordt nieuwe verharding aangebracht. Er wordt gestart aan de kant van de kruising met de Beneluxlaan. Eerst zal de bestrating worden verwijderd, daarna de nieuwe riolering aangelegd en daarna wordt de openbare ruimte opgehoogd en de nieuwe bestrating aangebracht. Uiteraard worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Ook zal de openbare verlichting worden aangepakt en worden er (bijna) allemaal nieuwe lichtmasten aangebracht. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer Gebr. de Leeuw uit Oosterhout.

  Onder normale (weers)omstandigheden zijn alle werkzaamheden eind juni gereed.

 • Werkzaamheden in de Koestraat aan de openbare verlichting

  (26-03-2014)

  Van 31 maart tot 11 april (week 14 en 15)  gaan er werkzaamheden plaatsvinden aan de openbare verlichting in de Koestraat-noordzijde. Dit omdat de kabels en armaturen zeer slecht blijken te zijn en veel storingen veroorzaken.

  De werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Citytec. Het verkeer zal zo veel mogelijk ontzien worden, maar helaas kan niet worden voorkomen dat het doorgaande verkeer op verschillende tijden hinder zal ondervinden.

  Lees verder
 • Baggeren langs N210

  (24-03-2014)

  Vorige week is aannemersbedrijf De Heer, Land en Water uit Polsbroek, in opdracht van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) gestart met het baggeren van de watergangen langs de N210. Men is gestart bij De Hem en werkt richting Ammerstol. Automobilisten kunnen hier enige hinder van ondervinden. De werkzaamheden duren minimaal 6 tot 8 weken.
  Voor meer informatie en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klanteninformatie van HHSK. Tel. 010 - 45 37 356 of via info@hhsk.nl
   

 • Hoogheemraadschap test waterveiligheid in de Krimpenerwaard

  (19-09-2013)

  Op dinsdag 24 september 2013 sluit het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard vroeg in de avond de ‘coupures’ in de waterkeringen in de Krimpenerwaard af. Met de sluiting test het hoogheemraadschap de waterveiligheid voor een deel van het beheergebied. In de toekomst neemt de afvoer van rivierwater alleen maar toe, met een hogere rivierwaterstand als gevolg. Het hoogheemraadschap gaat de coupures daarom frequenter testen, om de werking van de afsluitingen binnen een vastgestelde tijd te waarborgen.

  Lees verder
 • Strooiroute

  (15-12-2009)

  Hieronder vindt u de strooiroute van de gemeente Schoonhoven.

  Lees verder